Alul maradtunk az FTC fiataljai ellen

Az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokság őszi szezonzáró játéknapján súlyos vereségbe szaladt bele a békési csapat. Az idény jelentős részét mérsékelten letudó viharsarkiak ezúttal a Ferencváros fiataljaival nem tudták tartani a lépést, akik frissebbek, pontosabbak és motiváltabbak voltak.

Remek játékkal nyertünk Nyíregyházán

Az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokság 5. fordulójából óvás után megismételt találkozót pótolt a kiesés által is veszélyeztetett nyíregyházi és békési csapat szerda este. A viharsarki alakulat az október 12-i csatát egy góllal nyerte, most pedig héttel verte a szabolcsiakat, ezzel pedig helyet is cserélt vele a tabellán.

U11-es csapatunk az utolsó forduló előtt

U11-es csapatunk remekül vette az akadályokat eddig a gyerekbajnokságban Vida János edzővel. Ebben a korosztályban összesített tabellás versenyzetetés már nincsen, csak a meccsel végeredménye van feltűntetve. December 8.-án játszák idén az utolsó fordulót a srácok, még hozzá szegeden lépnek majd pályára, ahol a Szeged és Kiskunfélegyháza csapatával mérkőzik meg majd.

Ifi és serdülő győzelem a Gyöngyös ellen

Szombaton megtelt kézilabdával a sportcsarnok délután. 14 órától az ifjúsági csapat majd 16 órától a serdülő csapatunk foglalta el a pályát. Két remek mérkőzést láthattak a felnőtt meccs előtt kilátogató nézők. Mindkét csapatunk értékes győzelemmel zárta a napot, csak úgy, mint a felnőttek.

Fontos győzelem a Balmaz ellen

Sokak által várt győzelem végre ismét sikerült a Békés Városi Sportcsarnokban az NBI/B-s keleti csoport 10. fordulójában. Csapatunk a Balmazújváros ellen nagyküzdelemben szerzett értékes pontokat, amivel közelebb került a felzárkózáshoz.

Ovis bemutató edzés

November 26.-án délután megtelt a városi sporttelep tornaterme. Az oviskézi csoport idén is szép létszámmal indult, minden év vége közeledtével bemutató foglalkozást tartunk a gyerekek szüleinekk és nagyszüleinek.

U15: Remekül kezdtük a felsőházi rájátszásba

U15-ös csapatunk az alapszakasz megnyerése után, a felsőházban folytatta az országos gyerekbajnokság I. osztályában a versenyt. 

Szombaton kézilabdás délután

Szombaton kézilabdás délután!
November 30.-án 14 órától ifjúsági csapatunk, majd 16 órától a serdülő csapatunk mérkőzik meg a Gyöngyös utánpótlás csapatai ellen.
Ezt követően 18 órától a felnőttek lépnek pályára a Balmazújváros ellen.

Váratlan vereség Balassagyarmaton

A második számú viharsarki alakulat az NB I B-s pontvadászat vasárnapi alshózi rangadóján a nyeretlenül sereghajtó Balassagyarmat otthonában szenvedett 2 gólos vereséget, így visszacsúszott a Keleti csoport utolsó előtti helyére.

Vereség a Kecskeméttől

Az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokság 8. fordulójában nehéz kihívás előtt állt a békési csapat, amely első számú kapusa nélkül kényszerült versenyre kelni a listavezető Kecskeméttel. Az eső félidőben így is sikerült megszorongatnia az éllovast, a térfélcsere után viszont már nem tudta tartani a lépést, így a vége az utóbbi évek legnagyobb különbségű hazai veresége lett.

Kettős győzelem a Balmazújváros ellen

Vasárnap ifjúsági és serdülő csapatunk is pályára lépett a Békés Városi Sportcsarnokba a Balmazújváros ellen. A mérkőzésre kilátogatók két remek győztes meccset láthattak.

U15-ös csapatunk a felsőházba menetel

U15-ös csapatunk szombaton Békésen lépett pályára az U15-ös Gyermekbajnokság I. osztályában az alapszakaszban. Remekül sikerült vennie az akadályokat a csapatnak, ugyis a szombati két győzelemmel az országos felsőházba játszották be magukat a srácok.

Egy pontot mentettünk Ózdról

Három hetes szünet után, szombaton este Ózdon folytatta bajnoki szereplését az NB I B-s békési férfi kézilabdacsapat. A borsodi katlanból pontot rabolni minden együttes dicséretére szól, már pedig Papp Bálint alakulatának ez reménytelennek tűnő helyzetből sikerült egy parádés hajrának köszönhetően.

Feliratkozás Front page feed csatornájára