Kiss Róbert és Kovács Levente fiataljaink is aláírtak

Két fiatal játékosunk, akik idén már kisebb részfeladatokat kaptak bizalommal Papp Bálint edzőtől, most felnőtt szerződést kaptak a 2019/2020-as szezontól. Kovács Levente és Kiss Róbert játékosok utánpótlás csapatainkban már bizonyítottak, az eltelt bajnokságban többször is pályára léptek a felnőtt csapatban, ahol megállták a helyüket. 

Pajkó marad Békésen

Fontos mérkőzéseken tudott remekül szerepelni az eltelt bajnokságban Pajkón László kapusunk, sokszor parádés védésekkel, segitette hozzá a csapatot a győzelemhez. A klub mindenkivel újrra tárgyalta a folytatást a játékosokkal, így volt ez Pajkóval is, aki tovább küzd majd a következő szezonban a minél jobb eredményért.

Bátky és Csuka hosszabbítottak

Két újabb szerződést hosszabbított játékossal beszélgettünk. Csuka Balázs, sajnos az őszi szezonelső felében sérült le, mérkőzésről mérkőzésre a lelátóról követte szemmel a társait a pályán. Sérülése hála istennek rendben van, és számíthat rá a klub a felkészüléstől. Bátky Patrik fiatalon remekül megállta a helyét a csapatban, jól tudott beszállni a mérkőzésekbe és a kapott lehetőségeit gólokká értékesítette. 

Morva hosszabbított

Morva Zoltán, irányítónk tavaly nyáron érkezett a Békési FKC-hoz, az Orosházi FKSE csapatától. Zoli mérkőzésről-mérkőzésre menetelt csapatunkkal, sikerült a szezont sérülés nélkül zárnia. Gólokkal és remek játékszervezéssel erősítette a bajnokságban csapatunkat. 

Remek hangulatú Békés Kupa

Hétvégén került megrendezésre a Békés-Kupa a Békés Városi Sportcsarnokban az U12-es korosztálynak. A hétvégi torna megkoronázta a 2018/2019-es bajnokság végét. A gyerekek örömére érmeket és serleget osztottak a rendezvény végén helyezések alapján, mivel jelenleg a korosztályos bajnokságban nincsennek érmes díjazások.

Érkező játékos: Haszilló Gergő

Bemutatjuk következő érkező játékosunkat, Haszilló Gergőt, aki a Vecsési SE csapatából csatlakozik majd felnőtt csapatunkhoz a nyári alapozástól.

Érkező játékos: Ferenczi Botond

Javában folynak az átaigazolások, szerződés hosszabbítások a csapatoknál.

Serdülő: Legjobbak között a Final4-ban

Az első osztályban versenyzett egész évben a serdülő csapat hétről-hétre. Az alapszakaszból a Pick Szeged csapatával pontegyenlőségben jutott tovább a négyes döntőbe. Óriási siker és elismerés egy NBI/B-s utánpótlás csapatnak, hogy ott szerepelt a NEKA, a Veszprém és a Pick Szeged mellett.

Székely és Gál szerződést hosszabbított

Vége a szezonnak, csapatunk az 5. helyezn végzett a bajnokságban. Elkezdődtek az átigazolási, tárgyalási időszakok. Sorra érkeznek az igazolási hírek a csapatoknál.

U15: Két fontos győzelemmel zártuk az utolsó előtti fordulót

U15-ös csapatunk Várpalotán lépett pályára az U15-ös bajnokság I osztályában az alsóházban, az utolsó előtti fordulóban.

5. helyen zárta csapatunk a bajnokságot

Remek teljesítménnyel, így vállalható vereséggel zárta az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokságot a Békés-Drén KC csapata, amely pénteken este Kecskeméten vendégszerepelt. Papp Bálint alakulatának sikerével lett volna esélye maga mögé utasítani a házigazdákat, így viszont 5. helyen fejezte be a küzdelmeket.

Vereség az Algyőtől

Az Algyő elleni szombati találkozóval búcsúzott közönségétől erre a bajnoki évre a Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata. A rangadó szoros meccset és vendégsikert hozott, ezzel a hazaiak számára szertefoszlott az éremszerzés utolsó esélye is.

U15: Nagyot küzdöttek a pontokért a srácok

U15-ös csapatunk hétvégén Salgótarjánba utazott a soron következő forduló napra. Az előző fordulóban sajnos nem sikerültek jól a mérkőzések, és csalódottan tértek haza csurgóról a srácok. Viszont most hétvégén kicserélték a csapatot és gyönyörűen küzdöttek a pontokért.

Döntetlen Nyíregyházán

Háromhetes szünet után nyíregyházi pontszerzéssel folytatta bajnoki szereplését a Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata. A döntetlen annyit jelent, hogy a Papp Bálint alakulata idén gyakorlatilag lemondhat az éremszerzésről, ugyanis két fordulóval a vége előtt 4 pontra nőtt a hátránya, a dobogón álló Algyővel szemben.

Feliratkozás Front page feed csatornájára