Sikeres U9-es forduló

U9-es csapatunk a hétvégén Békéscsabán lépett pályára a Kisiskolás bajnokság keretein belül. A két legnehezebb mérkőzés várt a srácokra a bajnokságban, de sikerült győzelemmel zárni ezt a fordulót is.

Az Orosháza I.-es csapata ellen kezdték a napot a gyerekek. Kicsit döcögősen indult a mérkőzés és a félidőben még 7-8-ra az orosháziaknál volt a vezetést, azonban sikerült  amásodik játékrészben összeszedett játékkal felülkerekedniük a srácoknak, így végül 18-15-ös győzelemmel zárták a mérkőzést. A másik mérkőzést az Algyő ellen játszották, mondhatni az első perctől kezdve egy felszabadultan játszó csapatot láthattunk a pályán, amit a félidei 3-9-es eredmény is mutatott. A hiába látszott a srácokon a fáradtság, végül ígyis sikerült 8-15-re nyerni.

A csapattagjai: Balázs G., Fodor S., Győrfi P., Vidovenyecz B., Nagy P., Szendrei T., Papp L., Szabó Á., Szalontai M., Czira Z., Darabos A., Nové Zs.

Talán az eddigi legnehezebb hétvégi forduló várt a fiúkra szombaton, mivel az Orosháza 1. és az Algyő 1. csapata volt az ellenfél az Erima bajnokságban. Némi zavart éreztem a fiúk játékában az Orosháza ellen kellett par perc míg felvesszük az ellenfél ritmusát, így vezettek is több góllal a mérkőzés elején. Ám a mérkőzés végére kiegyensúlyozottabb lett a srácok játéka, nem voltak eladott labdák, és ügyes védekezéssel megfogtuk őket. 18-15-re nyertük szoros meccsen. A három órás szünet kicsit soknak tűnt a két meccs között, meg is látszódott a fáradság a játékunkon az Algyő ellen. Kevés ütközés és dekoncentráltság jellemezett bennünket. Végül 15-8-as végeredmény született a javunkra. Gratulálok a srácoknak, dolgozunk tovább! - nyilatkozta Vida János, edző.

Gratulálunk a csapatnak!