Remek hétvégi U12-es szereplés

Békésen került megrendezésre vasárnap az U12-es bajnokság soron következő fordulója. Remekül szerepelt itthon csapatunk a Csongrád és a Pick Szeged II csapatai ellen.

A Csongrád csapata ellen kezdték a srácok a napot, egy magabiztos 13-3-as félidő után szinte biztos volt a mérkőzés végkimenetele. Tar Bence edző lehetőséget tudott adni fiatalabb játékosainak is, akik remekül éltek a kapott játék lehetőséggel, így végül 21-10-re nyert csapatunk. A vasárnap utolsó mérkőzése volt még csapatunké, még pedig a Pick Szeged I-es csapatával. Mondhatni szintén az első perctől fogva remekül éltek a srácok a játékkal és nyertek 28-11-re.

Csapat tagjai: Vígh G., Ruzsányi B., Gyebnár D., Ramotai P., Kreisz G., Balog M., Csollár Á., Ruzsányi G., Szabó G., Szabó P., Zolnai G., Kendrella Á., Sallai L., Vizsnyiczai M.

- Két mérkőzést játszottunk a U12-es gyermek bajnokság Badó László régiójában a Csongrád és a Pick Szeged II csapatai ellen. A két mérkőzés remek lehetőséget adott arra, hogy az egy illetve két évvel fiatalabb játékosaimnak is sok játék lehetőséget tudjak adni. Az eredmények is azt mutatják, hogy szépen éltek vele a gyerekek. Nagyszerű védekezés mellett támadásban helyenként vétettünk technikai hibákat, amelyek úgy gondolom, hogy csak az izgalom hevében következtek be. Külön kiemelném a két kapust akik nagyszerű védésekkel járultak hozzá a csapat sikereihez. Gratulálok mindenkinek. Hajrá BFKC! -  nyilatkozta Tar Bence, edző.

Grautlálunk a csapatnak!