Ifi: Alulmaradtunk a Szeged ellen

Ifjúsági csapatunk a Pick Szeged otthonában lépett pályára kedden délután. Sajnos a remek első félidő után, a második játékrészben mutatott játékkal otthon tartotta a két pontot a Pick Szeged.

Hazai góllal indult a találkozó, amire egyből jött is a viharsarki válasz. A folytatásban felváltva estek a gólok, hol itt, hol ott volt az egy ólos előny. Végül az első játékrészvégén 11-14-es előnyre tett szert csapatunk, azonban az utolsó két percben gól nélkül küzdöttek tovább a srácok, így kiegyenlített a Szeged 14-14-re a szünetre. A második félidőt két góllal kezdtük, amivel előnyre tettünk szert, azonban a folytatásban visszavette a vezetést a Szeged és fegyelmezett játékukkel megnyerték a mérkőzést.

Pick Szeged - Békés-Drén KC 33 - 26 (14-14)

Békés: Takács Sz., Pankotai B., Gál A. 10, Kohlrusz L., Dénes Á. 2, Baranyai M., Vass E., Kiss R. 5, Pál Sz., CSige N., Ásós N. 2, Kovács L. 4.
Pick legjobb dobói: Martonosic M. 11, Dobay T.6.
Kiállítások: 8 perc, ill. 8 perc. Hétméteresek:3/3, ill. 1/1,

- A mérkőzés fordítva is alakulhatott volna. A végén nőtt a különbség meg a két csapat között. Gratulálok a Szeged fegyelmezett támadójátékához!nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.