Serdülő: Egy góllal alul maradtunk Szegeden

Kedden ifi csapatunk, csütörtökön pedig serdülőink léptek pályára a Pick Szeged otthonában.

Sajnos beragadt csapatunk az első pár percben, amit kihasználtak a tiszapartiak és a 4. percben 4-0 volt a meccs állása. Jámbor-Kardos időt is kért, amivel a félidő közepére sikerült visszajönni a meccsbe és a 14. percben már 9-9-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban egy kiélezett pár harcot láthattak a mérkőzésre kilátogatók, amiből végül 16-15-ös félidei eredménnyel jobban jöttek ki a hazaiak. A második játékrészbe jobban kedztek be a szegediek, így egy három gólos hátrányba került csapatunk, amit próbáltak fokozatosan ledolgozni a srácok. A végjátékben végül 28-25-nél beragadtak a hazaiak, de ez sem volt elég sajnos a győzelemhez, végül 28-27-re kikapott serdülő csapatunk.

Pick Szeged - Békés-Drén KC 28 - 27 (16-15)
Békés: Borbély I., Kovács G., Csige N. 4, Ásós M. 12, Kádas B. 1, Kovács L. 3, Baji G. 3, Kovács K., Szabó Á. 1, Ádám G. 1, György O. 1, Gyepes N., Kiss A., Kovács L. 1, Oláh Gy.
Szeged legjobb dobói: Lőrincz M. 6, Nagy B. 6, Rea B. 6.
Kiállítások: 8 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 7/7

7-8 perc teljes félelemmel kezdődött a mérkőzés. Mint múlt héten. Azt éreztem hogy a pályán lévők közül nem mindenki hisz a győzelemben. Hogy vége ilyen szoros lett, hogy az őszi 12 gólol Pick Szeged győzelemből már csak 1 maradt az a csapat munkájának köszönhető, a harcos, időnként kőkemény védekezésünknek. Gratulálok a hazai együttesnek, jól felkészített ellenféltől sosem szégyen vereséget szenvedni! -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző a mérkőzés után.