U7, U8-as forduló Orosházán

Orosházán lépett pályára szombaton U7 és U8-as csapatunk. Mivel az eredményt nem számolja a szövetség ebben a korosztályban, így pontos számokat nem tudunk közölni.

U7-eseink a Békéscsaba DKSE csapaival mérkőztek meg, illetve az U8-asok is a Békéscsaba csapataival játszottak a nap folyamán.

Az U7-es korosztályunk idén kezdett el versenyezni Fedor Bence mentorálasa alatt. Szerencsések vagyunk, mivel a Kézilabda az iskolában programban valamint a kisiskolás bajnokságban is szereplünk így a gyerekeknek rengeteg lehetőségük van, hogy játszanak. Az első meccseinkhez képest rengeteget fejlődtünk, a gyerekek kezdik felvenni a meccseket iramát, már nem izgulnak annyira mint az elején, egész héten várják a hétvégét, hogy végre jatszhassanak. Mindenkivel feltudjuk venni a versenyt a régiónkban. Az U8-as fiúk is nagy előrelépést tettek hétvégén, mivel a sok hiányzó ellenére is képesek voltak szépen és eredményes játszani a hétvégén. Kiváló egyéni teljesítmények és jó csapatjáték jellemezte a kicsiket. Gratulálok a fiúknak. - nyilatkozta Vida János edző, a mérkőzések után.