Befejeződött az alapszakasz az ifi és serdülő bajnokságban

Serdülő és ifjúsági csapatunk számára elérkezett az utolsó forduló a 2017/2018-as bajnokság alapszakaszában. Az utolsó fordulóra Gyöngyösön került sor.

Békési góllal indult az ifjúsági mérkőzés, amire egyből jött is a hazaiak válasza, a 9. percben 4-5 volt a meccs állása, innen lendületet vett a hazai csapat és perceken belül 8-5-re módosították az eredményt. Jámbor-Kardos edző időt kért a félidő véghajrája előtt, ami jót tett a csapatnak és sikerült 13-14-es előnnyel szünetre mennie csapatunknak. A második játékrészt jobban kezdték a hazaiak és perceken belül 16-14-re módosult a meccs állása. A folytatásban fej-fej mellett küzdött tovább a két csapat, de végül a gyöngyösiek lépése jött ki jobban és nyertek 25-23-ra.

B. Braun Gyöngyös - Békés-Drén KC 25 - 23 (13-14)
Békés:
 Takács Sz. 1, Gál A. 6, Baranyai M., Dénes Á. 4, Kohlrusz L. 4, Vass E. 1, Kiss R. 3, Pál Sz., Baji G., Pankotai B. 1, Kádas B., Csige N., Kovács L. 3.
Gyöngyös legjobb dobói: Nagy-Hajdú B. 7, Tóth G. 5.
Kiállítások: 10 perc, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/4. 

Serdülő csapatunk úgy mond már tovább jutott hellyel kezdte meg a szerdai mérkőzést. Gyöngyösi találattal rajtolt el a mérkőzés, majd sorra az egy-két gólos lépés előny a hazaiaknál volt az első félidőben, végül 14-11-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban sajnos nem sikerült már növelte előnyét a vendéglátó csapat,  végül 26-20-as eredménnyel zárult a serdülő bajnokság alapszakasza. Serdülőink a final-fourban folytatják majd a versenyt június első hétvégéjén.

B. Braun Gyöngyös - Békés-Drén KC 26 - 20 (14-11)
Békés:
 Borbély I., Kovács G., Kovács D. 2, Szabó Á. 3, Kóta K., Varga I., Kádas B. 2, Baji G. 2, Csige N. 1, Ásós M. 4, Ádám G. 2, Kovács L. 1, György O. 1, Kovács L., Gyepes N. 1, Kiss A. 1.
Gyöngyös legjobb dobói: Gráf M. 8, Jaros O. 7.
Kiállítások: 2 perc, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 3/2. 

Serdülő mérkőzésen sajnálom Ásós Miki sérülését. Mindenki láthatta hol tart. Jól felkészített csapat ellen játszottunk! Az ifjúsági csapatban egyéni jó teljesítmények mellett sajnos akadtak hibák is. Sajnos megint csak vereséggel hagytuk el a pályát, pedig nagyon küzdöttek a fiúk a sikerért. Gratulálok mindnekinek az egész éves munkához! -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.