Hajdú szerződést hosszabbított

Lassan vége a tavasznak, így már folyamatában vannak játékosokkal való tárgyalások. A napokban meghosszabbította szerződését a klubbal Hajdú Péter átlövőnk.

A szerződés aláírása után beszélgettünk egy kicsit Petivel:

- Egy évet töltöttél itt Békésen, hogyan érezted magad az idén a csapaban?
- Nagyon jól éreztem magam Békésen az eddig eltelt idő alatt. Egy profi mentalitású egyesületet, nagyszerű feltételeket és egy kiváló közösséget ismertem meg itt. Ebben városban szeretik a kézilabdát, ezt minden nap tapasztalom és azt is, hogy mennyire segítőkész mindenki. Épp ezért szeretném megköszönni mindazt a támogatást, amit a szurkolóktól egész évben kaptam, kaptunk mindannyian.

- Aláírtad a napokban a szerződés hosszabbítást, minek köszönhető ez a döntés?
Szeretnék mindenképp tovább fejlődni és mihamarabb Nb 1-ben játszani. Úgy gondolom, az idén lefektettünk egy jó alapot ez irányba. Nagyon remélem, hogy jövőre bekövetkezik még pedig, itt Békésen.

- Örülönk a döntésnek. Nyakunkon az utolsó forduló, a hétvégi mérkőzés előtt nagyjából körvonalazódott a szezon végeredménye már. Mennyire vagy ezzel elégedett?
-Mint ahogy előbb már említettem, nekem nb1-es terveim vannak. Még bármi megtörténhet, de a realitások talaján maradva, nem sok esély van az első helyre. A második hely is szép eredmény. Bízunk benne, hogy hétvégén győzelemmel búcsúztatjuk az évet, aztán a többi már nem rajtunk múlik.

- Sok sikert kívánunk a hétvégi mérkőzéshez.