Győzelemmel búcsúztunk a 2017/2018-as bajnokságtól

Győzelemmel búcsúztatta a bajnoki évet a Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata. Papp Bálint alakulata hazai pályán fölényesen verte a Törökszentmiklósi KE gárdáját, ezzel ezüstérmes lett az Ózdot verő Mezőkövesd mögött.

Békés-Drén KC–Törökszentmiklósi KE 40–28 (19–12)
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 250 néző. Vezette: Budai-Bock, Rácz.
Békés: PAJKÓ – Herczegh 2, CIFRA 4, Kopcsák 1, Gazsó 2, SEBESTYÉN 4, FEDOR 4, Csere: DOMOKOS 1 (kapus), OLÁH 6 (3), Szilágyi 3, Kovács P. 4, Gál 2, Hajdú 2, Pánczél 2, Varsandán 1, Bella 3.
A Törökszentmiklós legjobb góldobói: Forgács 7 (3), Erdélyi 5.
Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 4/3.

Esélyeshez méltóan kezdett a hazai gárda, a mérkőzés elejétől magukhoz ragadták a kezdeményezést. Szinte minden támadásból gólt elérve, fokozatosan növelték a különbséget, ennek megfelelően megnyugtató előnnyel térhettek pihenőre.
A folytatásban is maradt ez a lendület, a vendégek nem igazán tudták tartani a lépést a magasabb sebességi fokozatban kézilabdázó békésiekkel, így a 38. percben már tíz gól volt a csapatok között. Papp Bálint minden játékosának bőséges lehetőséget biztosított, így valamennyien kivehették a részük az évzáró sikerből, amely ezüstérmet hozott a hazaiak számára. Remek gálamérkőzéssel búcsúzott a 2017/2018-as bajnoki évtől a csapat, amivel megköszönte a lelkes békési szurkolók egész éves buzdítását.

Gratulálok a csapatnak az egész évi teljesítményéhez! Örülök annak, hogy győzelemmel búcsúztunk a lelkes közönségünktől, melynek ezúton is köszönjük az egész éves buzdítását! -  nyilatkozta Papp Bálint, edző.

Gratulálunk csapatunknak!