Sebestyén hosszabbított

Vége a bajnokságnak, sorra jönnek ki az igazolási, szerződéses hírek. Újabb játékost jelentketünk be, aki Hajdú PEti mellett hosszabított a Békés-Drén Kc csapatánál, még hozzá az irányítónk, Sebestyén Csaba irt alá újabb évre a klubhoz.

Csabi tavaly februárban érkezett a csapathoz először kölcsönjátékosként, aztán a 2017/2018-as szezonra aláírt békési játékosként. Arról beszélgettünk Csabival, hogyan érzi magát nálunk és milyen volt a hétvégén lezáródó bajnokság.

- Előző szezon félévében érkeztél a csapathoz. Hogy érzed magad Békésen a második érem megszerzésével? Hogyan értékeled a csapat szereplését a hétvégén lezáródott bajnokságban?
- Úgy gondolom, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtott idén, köszönhető volt ez annak is, hogy a tavalyi mag együtt maradt, így csak pár játékossal bővült a keret! Egy lépcsőt sikerült feljebb lépnünk hiszen a 2. helyen végeztünk azonban némi hiányérzet van bennem, hogy még egy apró lépés kellett volna a bajnoki cím megszerzéséhez!

- Minek köszönhető, hogy szerződést hosszabbítottál a klubnál?
- Személyszerint az elsődleges opcio az volt hogy itt tervezem a jövőmet hiszen jol érzem magam a csapatban, így mondhatom hogy viszonylag zökkenőmentesen sikerült eldönteni a hosszabitást mindenki részéről! Bizom benne, hogy azt a pici pluszt hozzatudjuk tenni a következő szezonban és jövőre már bajnokként sikerül a nyáriszünetre menni, azonban addig lesz még munka bőven!

Gratulálok a második helyezéshez. További sok sikert kívánok!