Kapusaink hosszabbítottak

Két olyan játékossal hosszabbított a klubbunk, akik mérkőzésről mérkőzésre állnak a csapat mögött, és bíztatják hátulról a csapattársakat. Domokos Dusán, immáron egy huzamban a 17. szezonját kezdi majd Békésen majd a nyáron, illetve Pajkó László másik kapusunk 2017. februárjában érkezett hozzánk, de gyorsan igazi békési kedvenc lett remek védéseivel.

Szerződés hosszabbítás után kérdeztük játékosainkat.

-Gratulálok az ezüstéremhez! Hogyan telt a 2017/2018-as bajnokság? Mennyire vagy elégedett az eredménnyel?
D.D.: - Összességében az alapvető célt teljesítettük. Örülök az ezüstéremnek, de mivel maximalista vagyok, az arany lebegett a szemem előtt. Ha 1-2 meccsen jobban teljesítettünk volna, akkor sikerült volna elcsípnünk az első helyet, de nem szomorkodunk, ugyanis egy nagyon erős, kiegyensúlyozott bajnokságban lettünk másodikok.
P.L.: - Voltak a szezonban hullámvölgyek, de csapatként megtudtuk oldani a problémákat. Örülök, hogy sikerült elérnünk a célkitűzést, viszont szomorú vagyok, hogy nem sikerült megnyerni a bajnokságot.

- Minek köszönhető, hogy újabb évre kötöttetek szerződést a Békési FKC-vel? Dusán hanyadik évben húzod magadra a békési mezt már?
D.D.: - 21. alapozásomat kezdem majd Békésen. 1994-98-ig voltam Békésen, majd elkerültem ugye és 2003 januárjában jöttem vissza és azóta itthon vagyok. Lett volna lehetőségem elmenni, de én békési gyerek vagyok. Ennyi év után, amíg lehetőségm van ezt a csapatot szeretnáém tovább erősíteni, itt vannak a barátaim, a családom. Polgár Zoli jó terveket vázolt fel, a csapat magja együtt marad, örülök hogy továbbá is oszlopos tagja lehetek ennek a csapatnak.
P.L.: - Nagyon jól érzem magam a csapatnál, egy pillanatig sem fordult meg a fejemben más lehetőség.

- Laci nektek előre is gratulálunk a babához, mikorra van kiírva a kedves Párod?
P.L.: - Köszönjük szépen, augusztus 18.-ra van kiírva Betti.

- Örülünk, hogy a következő szezonban is két biztos pontunk lesz a kapuban. Jó pihenést kívánunk Nektek a nyárra.