Ovis évzáró

Május 31.-én délután megtelt a városi sporttelep tornaterme. Az oviskézi utolsó, egyben bemutató és évzáró foglalkozására jöttek a gyerekek, szüleik és nagyszüleik.

Polgár Zoltán köszöntötte az érdeklődőket, majd a gyerekek játékával elkezdődött a bemutató. Két csoportban, helyszínváltással dolgoztak a gyerekek. Hrabovszki Márta és Vida János edzők ízelítőt adtak az edzéseken elvégzett feladatokból. A gyerekek igyekeztek figyelni és ügyesen dolgozni. Sokat mozogtak és nagyon elfáradtak. A szülők láthatták a kisfiúk fejlődését és örömmel tapasztalták, hogy nem hiába járt gyermekük a kézilabdaelőkészítő foglalkozásokra. Oklevéllel és csokoládéval köszönték meg az edzők a gyermekek éves munkáját. A szülők tapssal és sok kedves szóval búcsúztak Janitól és Márti nénitől.

A gyerekek részt vehetnek a VI. alkalommal megrendezendő Kézitáborban, június 25-29 között a Békési FKC szervezésében. Évek óta óriási az érdeklődés a tábor körül, ez idén is hasonlóan alakult az eddigi jelentkezéseket nézve.  Egész napos foglalkozásokat és háromszori étkezést biztosítanak a gyerekeknek. Edzők, óvodai pedagógusok és segítők felügyelete mellett edzéseken, kézműves foglalkozásokon, egyéb játékos, ügyességi versenyeken vesznek majd részt a gyerekek.