Üdvözöljük Székely Nikolát

Újabb igazolását jelenthetjük be, a Békési FKC házatáján. Székely Nikolát köszönthetjük a klubnál, aki a Nyíregyháza csapatától igazolt át. A 25 éves beálló, védekező játékos 14 éve ismerkedett meg a kézilabdával Tökölön, utána három évig erősítette a Pler utánpótlás csapatait.

Illetve a FTC-nél is megfordult, a két éves németországi kitérője előtt, ahol negyedosztályban próbálta ki magát. A külföldi hazatérés után a Szigetszentmiklóson folytatta pályfutását Nikola. A 2017/2018-as szezonban csak úgy, mint Gidai Máté újonan igazolt szélső, ő is nyíregyházi színekben játszott.

Beszélgettünk egy kicsit a nyári pihenőben új beállónkkal:

- Minek köszönhető, hogy a Békési FKC színeiben folytatod továébb pályfutásodat?
- Tetszik a koncepció, hogy heti 7-8 edzésen dolgozunk majd a minél jobb eredmény elérésért. Vannak célok kitűzve, nem egy álló víz. A társaság, csapat is nagyon jó lesz úgy érzem, ismerősök a srácok, így ezek mellett örömmel választottam a Békést.

- Messze még a csapatok keretének a körvonalazódása, de hogyan látod az erőviszonyokat a 2018/2019-es szezonra?
- Úgy gondolom kiemelkedő csapat az eddigi hírek szerint az Orosháza. Aztán, később fog eldőlni majd, hogy kinek milyen minőségi igazolást sikerült a nyár folyamán. Úgy gondolom, méltó ellenfele leszünk majd a megyénkbeli csapatnak. Illetve az eddigi Algyő, Balmaz, Nyíregyháza, akár Kecskemét is fog tudni meglepetéseket okozni. Bízom a minél eredményesebb szereplésünkben.

- Köszönjük, hogy időt szántál ránk. Jó pihenést kivánunk a nyárra.