Köszöntjük Bátky Patrikot

A nyári pihenés alatt újabb igazolást jelenthetünk be, sikerült pár mondat erejéig utol érnünk a fiatal 1999-es születésű Bátky Patrikot. aki aláírt a következő szezonra a Békési FKC-hoz. A fiatal tehetség a Pick Szeged csapatától igazolt át, láthattuk Békésen is játszani a Pick U23-as csapatban, előtte pedig a NEKA táborát erősítette.

Arról beszélgettünk Patrikkal, minek köszönhető, hogy  szeptembertől a békési mezt húzzs majd fel.

- Üdvözlünk nálunk! Minek köszönhető, hogy a Békési FKC-ra esett az átigazolási választásod?
-  Olyan Nb1/b-s csapatot kerestem, ahol 19 èvesen, megvannak a fejlődèsemhez szükséges szakmai feltètelek, ès komoly cèlokèrt harcolhatok. A Bèkèsen vègzett munka eredmènyèvel az utánpótlás korosztályokban gyakran találkoztam, a NEKA-ban több kiválóan kèpzett csapatársam is volt aki a bèkèsi műhelyből került ki. Remek lehetősègnek èrzem a következő szezont, kiváló társak lesznek a csapatban, akiktől szintèn sokat tanulhatok. Minnèl hamarabb szeretnèk a csapatban olyan teljesítményt nyújtani, hogy megszolgáljam a bizalmat.

- Messze még a bajnokság kezdetete, de hogy érzed a csapatot, mennyire erősödik a mezőny?
- Szerintem a következő szezon hasonlóan kiegyensúlyozott lesz mint az előző. Nekem mindig az a cèlom, hogy minden meccsen nyerjünk, igy lesz ez most is. Remèlem ehhez minnèl jobb, ès kiegyensúlyozottabb játèkkal tudok hozzájárulni.

- Köszönjük! További jó pihenést a nyárra!