Megkezdtük az edzéseket

A Békési FKC felnőtt csapata munkába állt csütörtök este újra és edzés sorozatokkal készülnek a tavaszi szezonra.

"Pezsgőzéssel" köszönötötte az új évet a felnőtt csapat, Papp Bálint vezetésével csütörtökön az edzés elején. Újabb szezon kezdődött a csapatnak, aminek az első mérkőzése február 16.-án lesz, még hozzá a Balmazújváros otthonában.

Papp Bálintot kérdeztük az első edzés után pár gyors kérdéssel az elköetkező időszakról:

- Milyen volt a két hetes pihenő után a hangulat az edzésen? Hány edzéssel készültök
- Véleményem szerint jó hangulatban telt az első edzés. Bízok benne, hogy ugyanolyan motivációval és elszántsággal dolgozzuk végig ezt a felkészülést is, mint ahogyan azt nyáron tettük. Ugyanazzal az edzés számmal dolgozunk, mint év közben, a felkészülés alatt is, ezen sok változtatás nem történt. Remélem mindne játékosomnak volt ideje regenerálódni és feltöltődni a szünetben

- Edzőmérkőzések mikorra várhatóak?
- Első edző mérkőzés január 22-èn kedden lesz hazai környezetben. Tervben öt teszt mérkőzés szerepel amelyből 3 idegenben játszunk, 2 pedig Békésen, a Debrecen és Vác csapatával.

- Az eddigi sérültek mellett a többiek egéségesen tértek vissza a pihenőből?
- A Gidai Máté nem tudott csatlakozni a csapathoz, mivel csúszik a térde műtétje, úgyhogy sajnos később tud csak a rendelkezésemre állni. De a többiek feltöltődtek az ünnepek alatt a családi környezetben, reméljük megússzuk most már a tavaszt problémamentesen.

Sok sikert kivánunk a csapatnak!