U10: Sikeres Pickball kupa szereplés

U10-es csapatunk vasárnap szegeden lépett pályára, a már minden évvel hagyománnyá vált Pickball torna keretein belül.

Vida Jani csapata három mérkőzést játszott a nap folyamán. Igaz az eredményeket, és a gólokat nem számolják ezen a rendzvényen, a lényeg, hogy játéklehetőséget biztositsanak a csapatoknak a játékra. 

Vida János, kicsit ellentéstes érzelmekkel értékelte a vasárnapi szereplését a csapatnak:
- Vegyesek az érzelmeim a hétvégével kapcsolatban. Elsősorban gratulálok a gyerekeknek a harmadik helyért. A Kecskemét ellen még aludtunk. Rendezetlen volt a védelmünk kipotyogtak a megszerzett labdák a kezünkből. A Szeged elleni meccse rögtön a Kecskemét ellen következett. Sok labdát veszítettünk, amit az ellenfél ki is használt könyörtelenül az ellentámadásoknál. Ám itt már voltak nagyon jó egyéni megmozdulások a csapatban. A Veszprém ellen összeszedték magukat a fiúk. A védekezés kiválóan működött, sok labdát szereztünk és ezeket rendszerint gólra is váltottuk. Dolgozunk tovább és nagyon várjuk a következő megmérettetést! Köszönjük a klubnak és a szülőknek a támogatást. -  nyilatkozta Vida János, edző.

A csapat tagjai: Szalonatai Máté, Frey Márton, Jantyik Zsolt, Tarkovács Dominik, Somlyai Bálint, Fazekas Tamás, Nagy Boldizsár, Szabó László, Kövér Bence, Pocsaji Norbert, Öreg Álmos, Balog Zsolt, Sebestyén Máté, Felber Zsolt.

Gratulálunk a csapatnak! Hajrá Békés!