U12: aranyérem a KESI kupáról

Vasárnap Kesi kupán vett részt U12-es csapatunk Kecskeméten Tar Bence, edző irányitásával.

Két csoportra lettek osztva a csapatok, a srácok a Pick Szeged II-es csapatával és a Kecskeméttel kerültek össze a csoportkörben. Mindkét mérkőzésen 19 lőtt góllal sikerült győzelmet aratni a srácoknak. A csoporton belőli első helyezéssel döntőt játszottak a fiúk, még hozzá a Pick Szeged I-es csapata ellen. Remekül sikerült venni ezt az akadályt is és szép megoldásokkal megszerezték az aranyérmet.

- Három nagyszerű mérkőzést játszottunk, melyek kitűnően szolgálták a felkészülésünket, az első mérkőzésen az első félidőben az idegesség kapkodás jellemezte a csapatot, szerencsére a második félidőtől kezdve, összeállt a védekezés és támadásban és szép megoldásokat láttam a csapatomtól, melynek köszönhetően sikerült megnyernünk ezt a tornát. Gratulálok a csapatom minden tagjának, dolgozunk tovább. Hajrá Békés. - nyilatkozta Tar Bence, edző.

Csapat tagjai: Balog Martin, Csollár Ádám, Gyebnár Dénes, Gyurovszki Márk, Kmetykó Milán, Hamza Sándor, Nagy Adrián, Nóvé Zsolt, Ramotai Patrik, Kádas Viktor, Papp Lóránt,Ruzsányi Kornél, Szabó Péter, Vidovenyecz Bence.

Mérkőzés eredmények:
Békés - Pick Szeged II. 19 - 14
Kecskemét - Békés 13 - 19
Döntő: Pick Szeged I - Békés 13 - 17

Gratulálunk a csapatnak!