U15: Budaörösön léptek pályára

Az U15-ös bajnokság alsóházi rájátszásaára került sor a hétvégén. Az első játéknapon két mérkőzés várt csapatunkra. A hazai, rendező Budaörs ellen, illetve a Várpalota ellen játszottak a srácok. 

A Budaörs ellen nhezen kezdtük a mérkőzést, majd a második játékrészben sikerült kiegyenliteni is, és a második játékrészben felváltva estek a gólok, a végjátákban azonban jobban teljesitett a hazai csapat, igy végül 20-23-al végződött a mérkőzés. A második mérkőzést a Várpalota ellen jól kezdték a srácok, a félidő végére 6-13-ra vezettek már. A második játékrészben csak nőtt a két csapat közötti különbség, végül 15-24-es győzelmet aratott csapatunk.

- Első mérkőzésünket a jó erőkből álló hazai csapat ellen játszottuk. Gyengén kezdtük el a mérkőzést, de a kötelező sorcserét követően sikerült felzárkóznunk, majd megfordítanunk az állást. A második félidőben az ellenfél csapatánál több jó egyéni teljesítmény akadt, míg a mi játékunk egysíkúvá vált, így megérdemelten győzött a Budaörs. A második mérkőzésen Várpalota csapatával játszottunk, amelyet nagy arányban sikerült legyőznünk. Az eredményességhez nélkülözhetetlen az egység, ami sajnos ebben a fordulóban nem volt meg nálunk. Ha egységes csapatként kézilabdázunk, bárki ellen lesz esélyünk a továbbiakban, ha nem akkor viszont nagyon nehéz dolgunk lesz. A következő két hétben lesz munkánk bőven. - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.