Papirforma szerinti békési győzelem

Az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokság 19. fordulója keretében papírforma győzelmet aratott a Békés-Drén KC együttese, amely a sereghajtó Törökszentmiklóst múlta felül meggyőző különbséggel. Papp Bálint alakulatát továbbra is 3 pont választja el a dobogótól.

Békés-Drén KC–Törökszentmiklósi Székács KE 31–22 (19–11) 
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 200 néző. Vezette: Bába Sándor, Horváth Péter.
Békés: Domokos – Kecskés 2, Sebestyén 3, MORVA 7, Székely, OLÁH 9 (3), MEGYERI 6. Csere: Pajkó, Borbély (kapusok), Fedor 2, BÁTKY P. 1, Hajdú, Gazsó, Martonosi, Kovács L. 1, Dénes. Edző: Papp Bálint. 
A Törökszentmiklós 
legjobb góldobói: Mittrik 6, Katona 6 (2).
Kiállítások: 10 perc + Székely kizárva, illetve 14 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2.

A hazai együttes a találkozó kezdetétől kézbe vette a mérkőzés irányítását, (10. perc: 6–3). Ekkor még három gyors találattal sikerült a vendégeknek egalizálniuk, de a félidő második felében Oláh gólerős játékának köszönhetően szinte állva hagyta ellenfelét a házigazda.
Szünet után felváltva születtek a találatok, állandósult a 10 gól körüli békési vezetés. Nyugodt mederben folyt a mérkőzés, a vendégek erejéből nem futotta felzárkózásra, így Papp Bálint edző minden játékosának bőséges lehetőséget biztosíthatott. 
Papp Bálint: – A két pont begyűjtése mellett lélektanilag is fontos volt számunkra a győzelem megszerzése, amelyhez néhány kimagasló egyéni teljesítmény is társult.