U10: ügyesen szerepeltünk

Szarvason lépett pályára szombaton U10-es csapatunk. Három remek mérkőzés várt a srácokra a nap folyamán, ahol tisztesen helytálltak.

Ebbena  kroosztályban hivatalosan nem számolják a mérkőzések eredményeit, azonban a helyszinen számolják a gólokat. A Pick Szeged II-es csapatával, a Pusztamérges és a Békéscsaba BDSK ellen léptek pályára a gyerekek. A nap folyamán minden játékos kapott bizonyitási lehetőséget, és a sok játéklehetőséggel éltek is a gyerekek. Három remek mérkőzésen szerepeltek a srécok, ügyesebbnél ügyesebb megoldásokkal. A tiszapartiak kettes csapata ellen magabiztos 18-7-es győzelmet arattak, majd a másik két csapat ellen is sikerült 6 gólon felüli győzelmet aratni.

Csapat: Frey M., Fazekas T., Sebestyén I., Sebestyén Zs., Kövér B, Nagy B., Somlyai B., Szabó L., Szalontai M., Öreg Á., Tarkovács D., Pocsaji N.

- Jó formában van a csapat az elmúlt hetek eredményein alapján. Két hete a Pick Szeged első csapatát, nagy küzdelemben győztük le 19-17-re, ami gazi “rangadó” volt, most szombaton pedig a Pick Szeged második csapatát vertük magabiztosan 18-7-re. A Pusztamérges és a Békéscsaba BDKS csapatai ellen is szép eredményeket értek el a fiúk, 22-16 és 27-11 arányban győztünk. Gratulálok a csapatnak! -  nyilatkozta Vida János, edző.