U15: Nagyot küzdöttek a pontokért a srácok

U15-ös csapatunk hétvégén Salgótarjánba utazott a soron következő forduló napra. Az előző fordulóban sajnos nem sikerültek jól a mérkőzések, és csalódottan tértek haza csurgóról a srácok. Viszont most hétvégén kicserélték a csapatot és gyönyörűen küzdöttek a pontokért.

A Várpalota ellen kezdték a napot, remekül sikerült belemenni a meccsbe ugyanis perceken belül 6-2-t mutatott az eredményjelző. A várpalotaiak időkérés után rendezték soraikat és a félidő végére 11-11-re kozmetikázták az eredményt. A szünet után sikerült jó lendülettel belemenni a második játékba, így percek elteltével 14-11-re visszavették a srácok a vezetést. A folytatásban már nem sok beleszólása volt a Várpalotának az eredményben, végül 21-15-ös győzelemmel zárult a mérkőzés. 
A második mérkőzést a Csurgó ellen játszották a srácok. Az első perctől egy kiélezett küzdelmet láthattak a pályán.  Egyik csapat se tudott 1-2 gólos előnynél nagyobbat szerezni. A félidő végére 8-6-os hátránnyal ment pihenőre csapatunk. A második játékrészben gyorsan kiegyenlitett csapatunk. Ezt követően pedig továbbra is ment az adok kapok a két csapat között. A nagy küzdelem után, végül 9-19-es döntetlen született. Mindkét csapat megérdemelte az 1-1 pontot.

Csapat tagjai: Balogh B., Hegedűs F., Szűcs Zs., Fejes J., Gecse A., Birgés J., Juhász Á., Nagy L., Tóth T., Nyakó S., Varga Cs., Szöllősi M., Szabó Á., Novák Zs.

- Csalódottak voltunk a csurgói fordulót követően, hiszen azon a hétvégén csak egy pontot szereztünk és joggal érezhettük a meccsek után, hogy több is lehetett volna, ha a játék bizonyos fázisaiban fegyelmezettebbek vagyunk. Mindenképpen szerettünk volna javítani, hogy az élbolytól ne távolodjunk el. Az első mérkőzésen a feljövőben lévő Várpalota csapata ellen csak a mérkőzés egyes szakaszaiban játszottunk a tudásunkhoz mérten, de így is magabiztos győzelmet arattunk. A Csurgó ellen tudtuk, hogy sokkal jobb játék kell ahhoz, hogy eredményesek legyünk és a fiúk sokkal koncentráltabbak is voltak. Az első félidőben a védekezésünk a szezon során a legjobb volt, a kapusok is jól védtek a fal mögött, ennek köszönhettük a félidei vezetésünket. A második félidőben már előjöttek a fáradság okozta pontatlanságok, rossz döntések, de összességében nagyot küzdött a csapat és megérdemelten szerzett pontot Csurgó csapata ellen. Elégedett vagyok a hétvégén látottakkal, de még nincs vége a szezonnak és szeretnénk a hátralévő meccseinken is helytállni, úgyhogy keményen dolgozunk tovább! - nyilatkozta Cifra Tibor, edző. 

Gratulálunk a csapatnak!